Når vi skal til stævne

Generelt:
Man skal have lukkede sko på, sandaler/åbne sko er ikke tilladt. ( Bueskydning Danmarks reglementet)
Tætsidende tøj på overkroppen så strengen ikke får fat i det, tætsiddende langærmede trøje (arbejds eller sports undertrøje) evt. med en T.shirt(Klubtrøje) ud over. Medbring gerne lidt ekstra tøj, hvis det er koldt, mange lag er godt da man kan tilpasse det til vejret eller temperaturen i hallen.

Husk Madpakke og drikkevare:
Når vi er til stævne skal man sørge for at få noget at spise og drikke under skydningen for at holde god energi hele dagen, vi anbefaler mad med god energi og vand, evt. pasta salat og rigeligt da der bruges meget energi på at være til stævne. 
Helst ikke noget med for meget sukker da dette kan give konsentrations besvær for nogle skytter
Nogle Haller har cafeteria,og de har en klausul om at der kun må spises mad købt i cafeteriet. Dette fremgår som regel af indbydelsen.

Ude skydning:  Hav altid ekstra tøj med evt. en jakke som kan tages på imellem skydningerne så man ikke kommer til at fryse for når man fryser bliver man stiv i kroppen, og kan ikke skyde optimalt.
Hav altid vanter med i tasken som man kan tage på imellem skydningerne, så fingrene ikke bliver kolde og stive. Også om sommeren kan man kommme til at fryse om fingrene.

Er det en jagt skal man have sin mad med sig, da hele dagen kan foregå i skoven ,og ekstra tøj så det er rigtig godt med en rygsæk, til mad,vand og diverse.
Comments