Når du skal købe udstyr

Højre hånds skytter HOLDER BUEN I VENSTRE HÅND OG TRÆKKER MED HØJRE HÅND. så når du skal købe udstyr skal det være "RH" når du bestiller, Fingerlap, pilekogger osv.

Venstre hånds skytter  HOLDER BUEN MED HØJRE HÅND OG TRÆKKER MED VENSTREså når du skal købe udstyr skal det være "LH" når du bestiller, Fingerlap, pilekogger osv.
 
Pile: Skal du købe pile selv skal du få hjælp af foreningen til at få købt den rigtige pil. Pile indkøbes i forhold til buens trækvægt og træklængden. Det er vigtig at man får den rigtige pil da man kan få problemer med at ramme hvis pilen er for blød eller for stiv (Pilens SPINE)

Hvis du bestiller over nettet hos de bueforhandlere der er her i Danmark, er der som regel et felt hvor man kan skrive kommentarer så hvis man er i tvivl kan man altid beskrive lidt mere detaljeret hvad man gerne vil købe.

Vi er gerne behjælpelige med at i får bestilt det rigtige.

Hvad anbefaler vi at en ny skytte køber.
Når man har fundet ud af om Bueskydning er noget for en og man gerne vil have lidt grej selv anbefaler vi at man køber en Fingerlap, et Brystværn, et pilekogger og en Armbeskytter. Tal med en træner hvad vi anbefaler.

Vi vil gerne hjælpe med at indkøbe bue og pile samt div. udstyr til buen, men anbefaler at man har skudt et stykke tid så man virkelig ved at det vil man gerne. ( der er nemlig ingen penge i brugt udstyr)


Comments