Nyheder‎ > ‎

Bestyrelsens Beretning.

indsendt 6. mar. 2011 05.15 af Frederiksvrk Bueskytteforening

Det er vores forenings første generalforsamling efter at vi er blevet en selvstændig forening, der har været mange ting som skulle rette på plads men det er efterhånden ved at være i orden, men det har været et meget spændende år med mange fine resultater og det kan man ikke være i tvivl om, man åbner bare den lokale avis så er der næsten altid en artikel om vores dygtige Bueskytter .

For de voksne er det blevet til

6 SM Guld  i jagt

2 SM Sølv i jagt og Fita

4 DM Sølv i jagt

Utrolig flot, Tillykke til alle der har fået medaljer og vist vores forenings ansigt udadtil.

Som mange ved har vi søgt kommunen om andre og bedre lokaler til indendørs skydning da gymnastiksalen er lidt for kort og trang. Ligeledes har vi søgt om udendørsbaner og lokaler til vores dyr og skiver så vi nemmere kan bruge dem også når vi træner. Kommunen har modtaget vores ansøgning men vi har pt. ikke hørt mere. Vi håber på en hurtig sagsgang så vi kan tilbyde bedre faciliteter ude og inde i år 2011.

2010 har igen været et utroligt år for ungdommen i Frederiksværk bueskytte forening .

På det sportslige har vi igen været med hvor man får hængt medaljerne om halsen, det er blevet til

1 Nordisk mester skab  Guld i skiveskydning

4 DM Guld i både jagt og skive

2 DM Sølv i både Jagt og skive

1 DM Bronze i både jagt og skive

12 SM Guldmedaljer i både jagt og skive

4 SM Sølvmedaljer i både jagt og skive

3 SM Bronze i både jagt og skive

Og disse guld- sølv og bronze er kun dem fra mesterskaberne og vi har været repræsenteret til dem alle, derud over er der  kommet et utal af andre medaljer fra ungdomsturneringen og andre stævner , ud over at være til stævner har der været Tur til kongskilde i februar.

Vi var i år igen inviteret til Bueuge i Sverige men ingen meldte sig til turen, men vi håber at der kommer en tur igen i uge 42 hvor vi får mulighed for at deltage.

Vi har i år arbejdet meget med teknik og det ser ud til at virke så en stor tak til alle børnene for tålmodighed med alt det nye i har lært i år, der har været mange ting vi har ændret på for at blive bedre til at skyde Bue .

Vi håber nu da vi har fået uddannet flere trænere at vi kan løfte niveauet noget højere så alle kan blive bedre til at skyde med Bue.

Tilsidst vil jeg gerne takke alle der har gjort en aktiv indsats for Frederiksværk Bueskytte foreningen i 2010 trænere og bestyrelsen samt alle andre der har hjulpet os til stævner  og alt det andet.

Forhåbentlig skal vi holde standerhejsning over vores nye baner i år 2011. Datoen er dog ikke fastlagt endnu

 

Bestyrelsen

 

Comments